Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2008 Festa Major de Sant Andreu 2008
El concert és un dels actes més rellevants de la programació de la festa major de Sant Andreu 2008
Cartell BeethovenLa festa major de Sant Andreu 2008 tindrà en l'actuació de Camerart-Orquestra del Maresme un dels plats forts de la celebració d'enguany. Serà el dia 27, a les 22 hores, a l'església parroquial. Música simfònica per commemorar els 200 anys de l'estrena de les simfonies cinquena i sisena de Beethoven.

Per obrir la celebració del cap de setmana central de la festa major de Sant Andreu 2008, i com a gran aposta d´aquest 2008, el temple parroquial de Sant Andreu acollirà dijous 27 de novembre l´actuació de Camerart-Orquestra del Maresme que, sota la direcció de Jordi Colomer, oferirà un concert de celebració del 200 aniversari de l´estrena de les simfonies cinquena (Op. 67) i sisena, Pastoral, (Op. 68) de Beethoven. Camerart, que enguany celebra el desè aniversari, està molt vinculada a la població perquè el llavanerenc Joan Devesa en va ser un dels fundadors. El preu de l´entrada serà de 10 euros. Les entrades es podran adquirir el mateix dia del concert, al temple parroquial.

El concert està patrocinat per l'Ajuntament de Llavaneres, Caixa Laietana i El Casal de Llavaneres. Hi col·labora la parròquia i el Museu-Arxiu Cardenal Vives i Tutó.