X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.07.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Ple aprova l'adquisició de la llar d'infants Sant Nicolau
santnicolau1

Els regidors de l'Ajuntament de Llavaneres han aprovat aquest dijous, en el decurs d'un ple extraordinari convocat amb urgència, la compra de l'escola bressol Sant Nicolau.
santnicolau2

Després de mesos de negociacions, l´equip de govern ha arribat a un acord amb el propietaris de l´escola bressol Sant Nicolau, per adquirir-la i convertir-la en municipal. L´Ajuntament n´ha segellat la compra amb l´empresa propietària, Topopel SA, per un valor d´1.430.945´08 €, IVA inclòs. Urbanísticament s´adquireix l´edificació actual i els 1.102 m2 del solar de què disposa. El conveni inclou l´adquisició del restaurant annex, que passarà a convertir-se en cuina i en dependències noves de la llar d´infants. El Ple municipal ha aprovat la compra del centre per 11 vots a favor i una abstenció.

Pel que fa a la titularitat d´aquesta llar d´infants, ja s´han iniciat els tràmits per regular-ne la situació administrativa per tal que la Generalitat la reconegui com a centre públic. D´altra banda, es preveu que la licitació de la gestió del centre surti a concessió pública abans de finalitzar l´any.

Augmenta l´oferta de places públiques
Amb l´adquisició del centre Sant Nicolau s´aconseguirà mantenir les 102 places que ja ofertava aquesta llar d´infants. L´alcalde, Bernat Graupera, garanteix així que tots els nens empadronats a Llavaneres i que van realitzar la preinscripció a l´escola bressol municipal Minerva, tindran assegurada una plaça pública sense haver de marxar del poble. Caldrà, a més, instal·lar un mòdul provisional a la llar d´infants Minerva per donar cabuda a tots els infants preinscrits. La principal demanda de places es registra en el grup d´1 a 2 anys, que és on actualment hi ha llista d´espera, mentre que els grups de 0 a 1 any i de 2 a 3 anys disposen de prou places per cobrir amb escreix la demanda del municipi.

Diputació de Barcelona
^