Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Policia Local porta les sessions d'educació viŕria a l'Institut Llavaneres
Tenen com a objectiu reforçar la seguretat d'infants i adolescents i la relació amb el cos policial

La Policia Local de Llavaneres ha estrenat avui les sessions d'educació viŕria a l'Institut Llavaneres, després de la bona acollida que la formació ha tingut entre els alumnes de primŕria. El projecte es va posar en marxa al març entre els infants de primŕria de l'Escola Serena Vall i, tot seguit, amb l'alumnat de l'Escola Jaume Llull. Les sessions amb els alumnes de secundŕria s'allargaran des d'ara i fins a final de curs. Els dies 3, 17 i 22 de maig, la Policia Local formarŕ els estudiants de 1r i 2n d'ESO de l'Institut Llavaneres, i del 17 al 20 de juny, els de 3r i 4t.

Aquestes xerrades s'imparteixen amb l'objectiu de millorar la relació entre els adolescents i els agents de la policia. També serveixen per informar infants i joves sobre la normativa en matèria de convivència cívica i per posar sobre la taula temes de conscienciació social, com el masclisme i el racisme.

Les explicacions teòriques dels agents es combinen amb activitats interactives per mantenir l'interès de l'alumnat i fer-los participar de manera més activa. 

La Policia Local de Llavaneres vol agrair el suport i la col·laboració dels tres centres educatius de Llavaneres en el projecte d'educació viària. 

Educació viària Institut Educació viària Institut

Diputació de Barcelona
^