Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Tres detinguts per intent de robatori amb força en dos domicilis de Llavaneres
La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana

La Policia Local de Llavaneres informa de la detenció de quatre persones, des de principis del mes de maig. Tres dels detinguts estan acusats d'intent de robatori amb força a l'interior de dos domicilis del poble; el quart detingut es trobava en recerca i ha estat enviat a la presó.

Intens inici del mes de maig a la prefectura de la Policia Local de Llavaneres, que arrenca amb tres operacions policials i quatre detencions.

La primera detenció va tenir lloc divendres 3 de maig, a les 23.35 hores, per un intent de robatori en un domicili del camí del Golf. El conductor va fugir, però la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir-lo a la C32. En veure's perseguit, l'home havia abandonat el vehicle a l'autopista i havia fugit a peu pel lateral de la via, però va ser enxampat pels agents.

La segona detenció es va produir justament l'endemà, dissabte 4 de maig, a les 20.10 hores. En aquest cas, els agents van detenir dues persones, acusats de temptativa de furt en domicili al barri de Sant Pere. L'avís el va donar una veïna, que va alertar la Policia després de veure com els homes intentaven forçar la porta d'un habitatge. La Policia els va localitzar i detenir a l'avinguda de Can Sans.

A aquestes dues operacions, s'hi ha d'afegir la detenció d'una altra persona, avui 9 de maig; l'home es trobava en ordre de detenció per a ingrés a presó.

La Policia Local de Llavaneres agraeix la col·laboració ciutadana que, un cop més, ha estat clau per garantir la seguretat ciutadana. El cap de la Policia Local, Dimas Graupera, felicita els agents que han participat en els diferents operatius. "Aquestes detencions són fruit del reforç de la presència policial, atenent les reclamacions dels veïns", ha declarat Graupera i ha reiterat la crida a la població: 'Davant de qualsevol sospita, truqueu a la Policia Local'.

Prefectura de la Policia Local

Diputació de Barcelona
^